Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Tetőcserép tömítő, 310 ml, piros

Kiváló minőségű, rugalmas, egykomponensű poliuretán bázisú tetőcserép ragasztó és tömítő. Kerámia cserepekhez, mechanikai rögzítés kiváltására is.
Lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Poliuretán tömítőanyagokSpeciális tömítők

Leírás

Kiváló minőségű, rugalmas, egykomponensű poliuretán bázisú tetőcserép ragasztó és tömítő. Kerámia cserepekhez, mechanikai rögzítés kiváltására is. Kikötés után festhető. Terrakotta színben.
 
Jellemzők
  • Könnyen eldolgozható
  • Kiválóan tapad a legtöbb építőipari anyaghoz
  • Zsugorodásmentes
Alkalmazások
Kerámai cserepek ragasztására, tömítésére, egymáshoz illetve fa szerkezetekhez. Ereszcsatornák ragasztására és tömítésére.
 
Használata
Vágja le a kartus végét. Vegye le a csőrről a zárókupakot, vágja le a csőrt a kívánt szélességnél, majd tekerje rá a kartusra. Tegye be a szilikonpisztolyba és nyomja ki. Simítsa el a tömítőanyagot, illetve a ragasztandó felületeket illessze össze. A szerszámokat használat után azonnal tisztítsa meg acetonnal, lakkbenzinnel vagy Swipex tisztítókendővel.
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Csaptelepek
Valuta
AEG termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 393.28 Ft
Fischer termékek
Termékajánló
Munkavédelem