Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Gun & Foam PU pisztoly tisztító spray, 500 ml

Oldószeres, aeroszolos tisztítószer friss poliuretán habmaradványok eltávolítására, és PU pisztoly tisztítására és karbantartására.
Profi felhasználóknak

Leírás

Oldószeres, aeroszolos tisztítószer friss poliuretán habmaradványok eltávolítására, és PU pisztoly tisztítására és karbantartására.
 
Jellemzők
  • Aeroszol
  • Gyors, könnyű használat
  • Oldószeres
Alkalmazások
Purhab pisztolyok és szelepeinek tisztítására vagy nem kikötött purhabok eltávolítására alkalmazható, gyorsan és egyszerűen.
 
Használata
Csavarja fel normál menetes pisztolyra a tisztítót, majd működtesse a pisztoly szelepét pár másodpercig. Ezután hagyja 10 másodpercig hatni a tisztítószert. Ezt a folyamatot addig kell ismételni amíg áttetsző folyadékot fúj a pisztoly. Használat után csavarja le a tisztítószert a pisztolyról, majd csatlakoztassa a mellékelt piros színű kifújószelepet és a pisztoly menetét és a csapot is tisztítsa meg!
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Csaptelepek
Valuta
AEG termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Fischer termékek
Termékajánló
Munkavédelem