Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Glass-Tic tömítőszalag, 5m x 8cm

Szintetikus zsírral impregnált, hidegen szerelhető gépészeti szalag. Öntapadós, fém- és, üvegfelületek vízzáró tömítéséhez és javításához is használható.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

Szintetikus zsírral impregnált, hidegen szerelhető gépészeti szalag. Öntapadós, fém- és, üvegfelületek vízzáró tömítéséhez és javításához is használható. Ellenálló a vegyszerekkel és baktériumokkal szemben. Képlékeny marad. Visszabontható.
 
Jellemzők
  • Öntapadós
  • Szintetikus zsírral impregnált
  • Semleges
  • Ellenálló a vegyszerekkel és baktériumokkal szemben
  • Képlékeny marad
  • Visszabontható
Alkalmazások
Szintetikus zsírral impregnált, gépészeti tömítőszalag. Faláttörések lezárásához, fém -és üvegfelületek vízzáró tömítéséhez és javításához is használható.
 
Használata
A felület legyen tiszta, száraz, pormentes. A laza részeket, cementmaradványokat távolítsa el. Vágja a Soudaband szalagot a kívánt hosszúságra. Húzza le a védőfóliát és ragassza a szalagot az előkészített felületre, majd erősen nyomja rá. Ha egymás mellé több csíkot ragaszt fel, ügyeljen rá, hogy legalább 3 cm átfedés legyen közöttük.
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Csaptelepek
Valuta
AEG termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Fischer termékek
Termékajánló
Munkavédelem