Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Soudal Bitumenes zsindelyragasztó, 280 ml

Kiváló minőségű víz- és időjárásálló, bitumen bázisú rugalmas tömítőanyag, tipikusan tető és egyéb bitumenes szigetelés javításához.
Profi és lakossági felhasználóknak

Leírás

A bitumenes zsindelyragasztó egy kiváló minőségű víz- és időjárásálló, bitumen bázisú rugalmas tömítőanyag, tipikusan tető és egyéb bitumenes szigetelés javításához. Használatra kész, nedves felületen is alkalmazható. Bitumenes vízszigetelések ragasztásához, tetőcserepek, rések és repedések tömítésére, ereszcsatornák csatlakozásához.

Jellemzők

  • Kiváló tapadás bitumenes felületeken
  • Vízálló
  • Nagyon könnyen felhordható
  • Kikeményedés után rugalmas
  • Nedves felületeken is tapad
  • Hőmérsékleti ellenállás -30°C-tól +80°C-ig
Alkalmazások
Bitumenes lemezek és szigetelőlapok ragasztására és tömítésére. Vízszigetelő membránok javításához. Kirepedt bitumenes lemezek tömítésére. Csatorna csatlakozások tömítésére. Hidegragasztó a legtöbb tetőfedő anyaghoz. Sürgősségi javítások esős időben is.
 
Használata
A felületnek tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie. Vágja le a kartus végét. Vegye le a csőrről a zárókupakot, vágja le a csőrt a kívánt szélességnél, majd tekerje rá a kartusra. Tegye be a szilikonpisztolyba és szabályos csíkokban nyomja ki. Simítsa el a tömítőanyagot, a ragasztandó felületeket nyomja össze. A szerszámokat használat után azonnal tisztítsa meg acetonnal, lakkbenzinnel vagy Swipex tisztítókendővel.
 
Szín: fekete
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: tömítő, bitumen tömítő
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Csaptelepek
Valuta
AEG termékek
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Fischer termékek
Termékajánló
Munkavédelem